Söker du lediga tomter?

Känner du att det är dags att leta ledig tomt för att kanske bygga en villa?

Mjöbäcks erbjuder lediga tomter i Borås, Falkenberg, Halmstad och Båstad. Mjöbäcks är ett företag som säljer lediga tomter men erbjuder även kataloghus eller arkitekt ritade hus efter dina skisser. Att bygga ett hus eller villa är att förverkliga sin livsdröm. Ta därför hjälp av en bra hustillverkare som kan hjälpa dig att nå din dröm. Mjöbäcks är en trygg och flexibel hustillverkare sedan 1970Husen som Mjöbäcks bygger är allt ifrån fristående villor, parhus, till större bostadshus. Samtliga hus tar även miljöhänsyn samt att dem har höga krav på boendemiljö och byggkvalité samtidigt som dem är energieffektiva.  

 

Flera projekt på gång 

 

Mjöbäcks presenterar attraktiva områden där dem erbjuder lediga tomter till salu. Flera lediga tomter finns i Borås, Falkenberg, Halmstad och Båstad. Utöver dessa områden erbjuder dem även lediga tomter på andra områden, för att veta mer kan man kontakta dem.    

 

 

Lediga tomter på flera orter 

 

Som tidigare nämnt, finns det pågående projekt med lediga tomter till salu på flera orter. Orter som Mjöbäcks kan väl och kommer fortsätta jobba effektivt mot är hela Stockholmregionen, Örebro, Borås, Halmstad, Trelleborg, Falkenberg, Båstad och Värnamo. Söker du ett bra läge att bygga tomt på där du kan trivas med livet? Det hela börjar oftast med lokalisering. Hitta en tomt som inte är allt för dyr som är till salu. Mjöbäcks erbjuder även tomter som inte finns med i listan också. Tveka inte att höra av dig till dem om din ort inte finns med i listan.  

 

Om du har funderingar och frågor kring deras tomter eller valen när du ska bygga ditt hus kan du alltid höra av dig till dem.  

Klicka här om du vill ta del av tomter till salu i Borås, Falkenberg, Halmstad och Båstad.  

Nyhetsarkiv

 • Behöver du hjälp med flytt i Göteborg?

  Allt börjar med planering inför flytten och packning av alla ägodelar. Sedan blir det dags för själva transporten av alla saker. Både vid packningen och vid själva flytten gäller det att man tänker till för att flytten ska gå så smidigt till som möjligt.

  Läs mer
 • Fastighetsrätt i Göteborg

  Behöver du hjälp med att köpa hus? Husköp är en av de största händelserna i livet och ett köp man lägger mycket pengar på. Självklart vill man att köpet ska vara perfekt utan några kommande problem efter köpet. Men det är inte alltid så perfekt och problemfritt som man hade tänkt sig. Det kan förekomma oplanerade kostnader som man bör tänka på. Det kan exempelvis vara sämre skick än väntat samt att det förekommer dolda fel. Dessa problem kan även förekomma vid köp av bostadsrätt. Se därför till att ha koll på juridiken kring fastighetsrätt så att affären blir som man hade tänkt sig.

  Läs mer
 • Snöskottning i Stockholm

  December är nu runt hörnet och vintern är alldeles strax här. För att känna sig trygg med att få sina ytor vid sin fastighet i Stockholm skottade under de närmaste månaderna kan det nu vara bra att ringa och boka in sin hjälp med snöskottningen.

  Läs mer
 • Söker du lediga tomter?

  Känner du att det är dags att leta ledig tomt för att kanske bygga en villa?

  Läs mer
 • Asbestsanering i Stockholm

  Bor du i en byggnad eller lokal som byggdes före år 1973? Kolla då upp om du har asbest i hemmet eftersom risken är stor att det finns.

  Läs mer