Google konsult

Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet av att jobba som konsult inom IT, och som tidigare har jobbat med SEO och har god kännedom om Google samt dess olika funktioner, till positionen som Google konsult. Att jobba som Google konsult innebär att du kommer att få jobba med att sökmotoroptimera samt sökordsannonsera i sökmotorn Google. Detta är en viktig uppgift med tanke på att Google är den överlägset största sökmotorn runt om i världen, och att jobba med SEO i Google är därför av yttersta vikt för någon som bedriver en verksamhet via nätet eftersom att ju högre upp din verksamhet hamnar bland sökresultaten, desto större chans är det för besökare och potentiella kunder att hitta till din sida. En Google konsult kan som exempel även hjälpa dig genom att sprida sponsrade länkar i Google annonser och annat, eller närmare bestämt med i stort sett allt som kan locka kunder och besökare från Google till din sida.

Googlekonsult

Du som söker jobbet som Google konsult kommer alltså att jobba med målet att få så många som möjligt av Googles användare att bli medvetna om att en viss webbutik eller liknande verksamhet existerar, detta för att så många kunder som möjligt ska kunna hitta till sidan. Att jobba med SEO i Google och andra liknande uppgifter är med andra ord en typ av marknadsföring för den verksamhet du jobbar med, men det är en marknadsföring som enbart riktar in sig på Google-användare. Detta är något som är av yttersta vikt på grund av Googles enorma mängd användare världen över, något som gör det till ett ypperligt ställe att marknadsföra en verksamhet på. Detta innebär inte att man bara ska fokusera på Google när det kommer till marknadsföring, men Google bör hur som helst i alla fall vara ett av de viktigaste ställen man marknadsför sin verksamhet på.

Detta jobb innebär alltså inte att du kommer att vara anställd av Google, utan Google kommer helt enkelt att vara det ditt arbete fokuserar på. Detta, som sagt, för att Google är så enormt stort numera att det är väldigt viktigt att folk ska kunna hitta din sida när de gör en sökning med hjälp av sökmotorn. Google ger dig på så sätt tillgång till en enorm kundkrets, och då gäller det att du lyckas göra de medvetna om att din verksamhet existerar och ökar chansen för att de ska hitta till din sida. Här kommer alltså Google konsulten in i bilden, och denne kan då hjälpa dig med detta så gott det går genom att med SEO få dig att hamna så långt upp som möjligt bland sökresultaten, och genom att med annonsering och andra tjänster göra folk medvetna om din verksamhet. Google konsulten har alltså som uppgift att öka chanserna för att Google-användare ska kunna hitta din sida och förhoppningsvis bli kunder hos dig. Känner du att detta vore av intresse och något som du tror kan passa dig så tveka inte på att höra av dig till oss, vi ser fram emot att höra från dig!