Vi hjälper dig lyckas med lyckas med Wordpress

När det kommer till programvara är Wordpress det program vi främst använder oss av för att skapa och designa hemsidor. Vi har jobbat med Wordpress i mer än 15 år och har som ett resultat av det stor erfarenhet av att jobba med detta program, och vi känner till dess olika funktioner innan och utan. Vi jobbar inte med färdiga mallar som vi sedan fyller i utifrån vilka önskemål kunden har, utan vi har vårt eget grundtema som bas och anpassar det sen så att det passar ihop med vad du som kund har för önskemål och behov.

Wordpress – inte bara för bloggar
Wordpress användes från början främst till bloggar, och blev väldigt populärt bland bloggarna eftersom det var ett enkelt och användarvänligt program som dessutom var gratis, och det gjorde det enkelt för folk att skapa och driva bloggar. Wordpress har dock sen dess växt sig betydligt större, och idag går det i stort sett att skapa och driva vilken typ av hemsida som helst med hjälp av programmet och dess funktioner. Att driva e-handel går till exempel numera alldeles utmärkt med hjälp av Wordpress, men man måste då ladda ner en modul som heter WooCommerce. WooCommerce är ett av världens mest populära system när det kommer till e-handel, och med detta program kan du utan problem starta upp och driva en webbutik. Saker som för ett antal år sedan var krångliga att ha att göra med är med andra ord betydligt lättare numera med hjälp av program som Wordpress och WooCommerce.

wordpress & woocommerce

Avancerade webbplatser byggs ofta med Wordpress
Det som är väldigt bra med Wordpress är, som tidigare nämnt, att det gör så att avancerade uppgifter kan lösas på ett enkelt sätt, något som innebär att det går att skapa och driva en webbplats som både ser snygg ut och innehåller avancerat innehåll, samtidigt som det inte behöver ligga något jättesvårt jobb bakom. Det ger alltså dig som kund chansen att få en snygg och proffsig hemsida samt att driva denna, oavsett om du har tidigare erfarenhet inom att jobba med webbdesign eller inte, och detta är något som vi i sin tur hoppas ska locka fler kunder och besökare till din hemsida. Vi ser även till att din hemsida är säker och är skyddat på ett bra sätt, till exempel mot hackerattacker, virus, och andra faror som tyvärr lurar på nätet.

Fortsatt webbutveckling med Wordpress
Ett sätt för oss att säkerställa att du får den service av oss som du förväntar dig och förtjänar är att vi ser till så att två personer inom det team som utvecklar din hemsida känner till ditt projekt extra bra. Detta innebär att dom är mycket insatta i just ditt projekt, och kan komma med skräddarsydda lösningar till dig om problem skulle uppstå, eller som så skulle krävas av andra anledningar. Hos oss kan du med andra ord alltid förvänta dig förstklassig service, och vi nöjer oss inte förrän du känner dig 100% nöjd med resultatet!

Bygg användarvänliga och säljande webbplatser
En av de absolut viktigaste faktorerna när det kommer till hemsidor är att de ska vara användarvänliga, detta så att kunderna och besökarna enkelt ska kunna få den information de söker på din hemsida, eller hitta den produkt de är intresserade av att köpa. Vi försöker därför alltid skapa hemsidor med enkel design som det är lätt att få en överblick över, men som samtidigt är snygga och ser professionella ut. Vi är själva medvetna om att man som kund på nätet främst är intresserad av att hitta en sida som är enkel att lära känna och som man snabbt kan skaffa sig en bra överblick över, inte en sida som har en massa häftiga effekter, som är svår att förstå, och som enbart skapar förvirring. Vi ser därför till att de sidor vi skapar har en bra balans mellan design och användarvänlighet, allt för att du ska kunna skaffa dig en stor kundbas och göra det smidigt för dem att använda sig av din service. Detta är även något som gör det lättare för dig som kund att driva sidan och ordna med dess administration. Med vår hjälp samt med hjälp av Wordpress och dess olika funktioner kan du med andra ord driva och uppdatera din hemsida utan några som helst svårigheter. Är detta något som låter intressant så är det bara att höra av sig till oss på Argonova, du är varmt välkommen!