om oss datakonsulter.seSkräddarsydda webbsystem för dig

Många webbsystem som används av företag idag är oftast för generella vilket då gör att företaget får betala för massa funktioner som de egentligen inte behöver. Detta kan innebära att systemet blir onödigt krångligt att jobba i. För att du som kund ska slippa sådana problem skapar vi skräddarsydda webbsystem utifrån kundens behov.

Nu för tiden är det mycket smidigt att bygga webbsystem som inte är plastbaserade utan det går enkelt att lägga i ett moln, precis som våra. Att ha ett webbsystem som ligger i ett moln eller cloud innebär många fördelar. Bland annat blir systemet mycket lättillgängligt då man kan nå det var som helst ifrån. Det är dessutom en säkerhet ifall en dator skulle haverera har du som kund fortfarande tillgång till systemet från en annan enhet då datan fortfarande lagras på en server och med flertalet backuplösningar. Webbsystem kan exempelvis vara auktionssystem, e-handel, lagerhantering och kundbokningssystem.

Fler webbtjänster

Utöver webbsystem arbetar vi också med webbstrategier, vilket är a och o för att få en bra närvaro online. VI kan hjälpa till med strategier för de flesta plattformar när det gäller digital närvaro. Vi har även stor erfarenhet av CMS:et Wordpress. Många förknippar Wordpress med bloggar men blogga är inte det enda man kan göra utan verktyget har oändligt med funktioner för både webbsidor och e-handlar. Betallösningar och kortbetalningar för e-handlar är också något vi har stor kunskap inom samt implementering och integrering av API:er med mera.