Rivningsarbete i högsta kvalitet

Har du planer på att renovera lägenheten eller huset?

I så fall kan Miramix hjälpa dig med rivningen i Stockholm. Miramix erbjuder säker och hållbar rivning med minimal miljöpåverkan. De har en bred kompetens inom rivningsarbeten och är ett självklart val för dig som inte har utfört detta förut. Du får dessutom ett garanterat rivningsarbete av högsta kvalitet. Va inte orolig om du känner att uppdraget är för stort eller för litet, Miramix river alla sorters byggnader och konstruktioner oavsett storlek. 

Miljövänlig rivning i Stockholm 

Miramix är ett rivningsföretag som har en stor maskinpark med olika redskap och verktyg för att kunna utföra en effektiv demolering. Innan själva rivningen utförs, görs en inventering för att kunna utföra en sanering på ett tryggt sätt. Dessutom sker arbetet utifrån ett hållbart perspektiv med miljön i fokus. Exempelvis sorteras allt avfall som kan förekomma med en rivning och tas hand om på rätt sätt. Dem ser även till att transportera rivningsmassorna till soptippen. 

Lösningar efter dina behov 

Rivningsarbete är oftast ett nödvändigt arbete som behöver göras för att kunna bygga om eller renovera. När man river hårda material som betong, sten och tegel så använder man en så kallad bilningsmaskin som slår hål med hjälp av tryck. Att bila ner väggar är ett arbete som är bullrigt och tungt. Därför är Miramix extra måna om sin personal och har tydliga föreskrifter gällande arbetsmiljön.  

Miramix rekommenderar att man tar hjälp av professionella när det kommer till rivning, eftersom olyckor och skador kan förekomma men även för att du som anlitar ska kunna lägga ner tid på annat. Med deras långa erfarenhet kan du känna dig trygg och säker med att låta dem sköta hela arbetet. De erbjuder högkvalitativa lösningar till konkurrenskraftiga priser och skräddarsyr helhetslösningar för att kunna hjälpa dig från början till slut.  

Nyhetsarkiv

 • Kontrollera ljudvågor med ljuddämpande tyger

  I utrymmen där det ekar och buller ofta förekommer, kan ljuddämpande tyger enkelt lösa problemet.

  Läs mer
 • Reklamfoto i högsta klass

  Söker du efter någon som kan hjälpa dig med reklamfoto?

  Läs mer
 • Rivningsarbete i högsta kvalitet

  Har du planer på att renovera lägenheten eller huset?

  Läs mer
 • Trendigt med målning av betonggolv

  Idag ses betonggolv alltmer i hemmen och på flera mässor presenteras det lättskötta golvet som ett lämpligt alternativ.

  Läs mer
 • Väletablerad rivningsfirma Stockholm

  Funderar ni på att börja riva byggnaden eller en viss del av byggnaden för att göra rum till ett nytt projekt?

  Läs mer