Saneringsföretag i Stockholm

Är du i behov av sanering men vet inte vilket saneringsföretag du ska välja?

Skadesanering bör utföras av personal med rätt kompetens då det kan vara skadligt för hälsan. Hitta ett företag med en lång erfarenhet vilket oftast garanterar hög kvalité och trygga lösningar på både service och på själva arbetet.

Miramix är ett saneringsföretag i Stockholm som utför skadesanering. Dem har en lång erfarenhet inom branschen och sitter på rätt kompetens för dessa typer av arbeten.

Saneringsföretag med kompetens

Anlita Miramix om du söker efter ett saneringsföretag med rätt kunskaper. Dem utför skadesanering och hjälper både privatpersoner och företag. När det sker oförutsedda händelser kan Miramix på ett professionellt sätt hjälpa dig från besiktning och värdering till planering och utförande. Dem utför skadesanering i alla bostads, kontors och industrimiljöer i Stockholm. Om du behöver skadesanera områden inom asbest, klotter, mögel, fukt eller PCB så är Miramix rätt saneringsföretag med rätt specialkompetens.

Asbest – Har använts länge i byggmaterial på grund av sina goda egenskaper. Det totalförbjöds dock 1982 men kan idag hittas i bland annat isolering, fix, fog, bullerdämpning, armering och i skivmaterial. Om man river upp asbest så att asbestfibrerna kommer ut kan asbestfibrer följa med ner i lungorna vid inandning. Se därför till att alltid checka av om det finns asbest i materialet innan du börjar riva.

Klotter – Det är väldigt vanligt att klotter förekommer på fasader. Har du en fasad som behöver saneras ifrån klotter? Se då till att ta bort klottret så fort som möjligt för att minimera skadorna på fastigheterna. Miramix kan hjälpa dig med detta med hjälp av sin certifierade personal.

Mögel och PCB – Är du i behov av mögel eller PCB sanering? Miramix kan även hjälpa dig med dessa typer av arbeten. Mögel drabbas dem flesta av och där gäller det att få bukt med rotorsaken. När det är hittat måste man byta ut och sanera det drabbade området/materialet.

PCB är ett miljögift som kan hittas i fogmassor, isolerrutor, elektrisk utrustning men även i golvmassor. Ämnet av PCB är numera också förbjudet. Misstänker du PCB i ditt hem eller i din fastighet bör detta kontrolleras omgående för att skydda personer i din omgivning.

Kontakta Miramix för att få hjälp av ett erfaret saneringsföretag i Stockholm. På deras huvudsajt kan du skicka in en offertförfrågan så återkommer dem med prisförslag.

Nyhetsarkiv

  • Kontrollera ljudvågor med ljuddämpande tyger

    I utrymmen där det ekar och buller ofta förekommer, kan ljuddämpande tyger enkelt lösa problemet.

    Läs mer
  • Reklamfoto i högsta klass

    Söker du efter någon som kan hjälpa dig med reklamfoto?

    Läs mer
  • Rivningsarbete i högsta kvalitet

    Har du planer på att renovera lägenheten eller huset?

    Läs mer
  • Trendigt med målning av betonggolv

    Idag ses betonggolv alltmer i hemmen och på flera mässor presenteras det lättskötta golvet som ett lämpligt alternativ.

    Läs mer
  • Väletablerad rivningsfirma Stockholm

    Funderar ni på att börja riva byggnaden eller en viss del av byggnaden för att göra rum till ett nytt projekt?

    Läs mer