Synas på Google

Är du intresserad kring vad man kan göra för att synas på Google? Att synas högt på Google är ett av det mest kostnadseffektiva sätten till att driva in mycket trafik från människor som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

I detta inlägget kommer jag att ta del av Argonova systems tjänster som är en digital webbyrå som kan hjälpa dig med allt inom sökmotors optimering 

 

Vill du läsa mer om hur man kan synas på Google 

 

Viktiga SEO-punkter 

 

För att synas högt på Google kan du själv eller med hjälp av en webbyrå skapa och optimera innehållet.  Först och främst handlar det om att du måste förstå syftet och målet med att synas på Google. Gör en sökordsanalys för att nå bästa möjliga resultat. När du gör din sökordsanalys bör du vara noggrann med att inte använda ord som inte folk söker på, fackuttryck som inte används av dina kunder, utländska termer som inte används i Sverige, eller benämningar som du själv har kommit på. Det finns även andra saker att tänka på, såsom ord som är alldeles för svåra att komma högst upp på, ord som är irrelevanta för dina kunder (fel målgrupp).  Försök helt enkelt att synas på ord som du tror kunden söker på och inte vad du vill synas på.  

 

Förbättra synligheten på Google 

 

Du kan även förbättra din synlighet på Google genom andra åtgärder. Din sida har större chans att synas högre upp på Google om sajten har många länkar till sig från andra relevanta sajterLänkar med hög trust flow ger dig kraft för att klättra på Googles sökordsrankning. Sajtens användarvänlighet spelar också en stor roll i Googles sökordsrankning. För att sajten ska vara användarvänlig behöver sajten vara snabb, mobilanpassad och text bör vara lättläst samt att navigationen är enkelMan bör även uppdatera sidan emellanåt så att Google förstår att det är en aktiv sidaAtt använda sig av bilder är även bra då man har stor chans att synas på bilderna på Google.   

Nyhetsarkiv

 • Fjärrvärme

  Här kommer lite information för dig som är sugen på att skaffa fjärrvärme. Fjärrvärme är den vanligaste uppvärmningsformen i Sverige.

  Läs mer
 • Synas på Google

  Är du intresserad kring vad man kan göra för att synas på Google? Att synas högt på Google är ett av det mest kostnadseffektiva sätten till att driva in mycket trafik från människor som är intresserade av dina produkter eller tjänster.

  Läs mer
 • Behöver du hjälp med flytt i Göteborg?

  Allt börjar med planering inför flytten och packning av alla ägodelar. Sedan blir det dags för själva transporten av alla saker. Både vid packningen och vid själva flytten gäller det att man tänker till för att flytten ska gå så smidigt till som möjligt.

  Läs mer
 • Fastighetsrätt i Göteborg

  Behöver du hjälp med att köpa hus? Husköp är en av de största händelserna i livet och ett köp man lägger mycket pengar på. Självklart vill man att köpet ska vara perfekt utan några kommande problem efter köpet. Men det är inte alltid så perfekt och problemfritt som man hade tänkt sig. Det kan förekomma oplanerade kostnader som man bör tänka på. Det kan exempelvis vara sämre skick än väntat samt att det förekommer dolda fel. Dessa problem kan även förekomma vid köp av bostadsrätt. Se därför till att ha koll på juridiken kring fastighetsrätt så att affären blir som man hade tänkt sig.

  Läs mer
 • Snöskottning i Stockholm

  December är nu runt hörnet och vintern är alldeles strax här. För att känna sig trygg med att få sina ytor vid sin fastighet i Stockholm skottade under de närmaste månaderna kan det nu vara bra att ringa och boka in sin hjälp med snöskottningen.

  Läs mer