Söker du efter en flyttfirma i Göteborg?

Det kan finnas en hel del saker att tänka på om man ska flytta själv. Man behöver bland annat ha rätt typ av fordon om man ska frakta möbler men man behöver även veta hur man packar ner allt i lådorna så effektivt som möjligt.

Det är inte heller alltid lätt att välja vilken flyttfirma i Göteborg man ska anlita. Det finns en hel del olika flyttfirmor. Se därför till att leta efter en flyttfirma ska kan uppfylla dina behov. Vad behöver du hjälp med? Är det tunga saker? Eller behöver du en magasinering?

Express-flytt är en flyttfirma i Göteborg som bland annat hjälper dig med allt som har med flytt att göra, exempelvis packning men även själva flytten såklart och mycket mer

 

Detta hjälper dem dig med! 

 

Express-flytt hjälper inte bara privatpersoner med att flytta. Dem erbjuder även företagsflyttar, magasinering, packning och flytt städ. Det finns flera flyttfirmor i Göteborg som inte flyttar tunga saker, som exempelvis ett piano. Med Express-flytt behöver du inte oroa dig över det, det fixar dem också! En annan sak som ingår i flytten är lån av flyttkartonger utan extra kostnad. Utöver det arbetar Express-flytt med rutavdrag för packhjälp, flytthjälp och flyttstädning.  

 

Oroa dig inte - Säker och trygg flyttfirma i Göteborg 

 

Under hela deras verksamhetstid har dem anlitats av flera tusentals nöjda kunder. Ett känt citat från Express-flytt är att dem flyttar ´´Vad du vill, vart du vill, när du vill!” Dem erbjuder helt enkelt alltid en flytt tjänst som är optimal för dina behov och önskemål. Deras arbetare är valda för sin känsla och försiktighet kring flyttExpress-flytt erbjuder även utöver Göteborg, flyttjänst runt om hela Sverige. 

Är du intresserad av en flyttfirma i Göteborg? Klicka på länken för att komma till Express-flytt hemsida. 

Nyhetsarkiv

  • Kontrollera ljudvågor med ljuddämpande tyger

    I utrymmen där det ekar och buller ofta förekommer, kan ljuddämpande tyger enkelt lösa problemet.

    Läs mer
  • Reklamfoto i högsta klass

    Söker du efter någon som kan hjälpa dig med reklamfoto?

    Läs mer
  • Rivningsarbete i högsta kvalitet

    Har du planer på att renovera lägenheten eller huset?

    Läs mer
  • Trendigt med målning av betonggolv

    Idag ses betonggolv alltmer i hemmen och på flera mässor presenteras det lättskötta golvet som ett lämpligt alternativ.

    Läs mer
  • Väletablerad rivningsfirma Stockholm

    Funderar ni på att börja riva byggnaden eller en viss del av byggnaden för att göra rum till ett nytt projekt?

    Läs mer